“Start bouw project ERF357 aan Voordijk' Ben jij de laatste koper?

mainImage
“Start bouw project ERF357 aan Voordijk' Ben jij de laatste koper?

In juli 2017 startte KIKX Development BV de succesvolle verkoop van de luxe design woningen gelegen aan de welbekende historische Voordijk in Barendrecht. De architectuur is modern, maar refereert aan de boerderijstijl. De bijzondere woningen waren dan ook in een mum van tijd verkocht. Er doet zich een unieke kans voor de woningzoeker voor want door omstandigheden is de woning Voordijk 355-B (bouwnummer 6) opnieuw in verkoop.

De naam `ERF357` verwijst naar de boerderij-indeling van het terrein en het adres aan de Voordijk. De buitenruimte werd ontworpen door een landschapsarchitect. Dankzij de kleinschaligheid van het project en doordat het erf slechts één toegangsweg heeft zijn rust en veiligheid gewaarborgd. Het gerenommeerde architectenbureau MoederscheimMoonen  kreeg de opdracht een uniek ontwerp te maken met een architectonische knipoog naar tijden van weleer. Voor impressies van dit bijzondere project kunt u kijkje nemen op de site www.erf357.nl.

Op 19 december a.s. gaan we met de nieuwe eigenaren en betrokkenen de eerste paal slaan. De officiële handeling wordt verricht door Wethouder Luijendijk.

Bent u de laatste koper en viert u wellicht het feestje op 19 december a.s. met ons mee? Heeft u interesse in deze laatste woning aan de Voordijk 355b (bouwnummer 6) neem dan contact op met https://www.bremmer.nl/die ook de verkoop van de reeds verkochte woningen  van dit bijzondere project tot stand bracht.


| Foto: Digitaal Dagblad