Sint heeft het druk zaterdag

mainImage
Sint heeft het druk zaterdag

Al een paar dagen is Sinterklaas alweer in het land. Op 24 november zet hij voet aan wal op de Werfkade in Bolnes, om vervolgens een toch door de gemeente te maken. In Ridderkerk Centrum brengt in afwachting van de Sint presentator Jochem van Gelder de sfeer erin.

Stichting Evenementen Ridderkerk heeft voor de Sint een flink programma samengesteld.

Op zaterdag 24 november om 10:30 uur zal de Sint samen met zijn Pieten met de stoomboot aankomen; ook deze keer weer aan de Werfkade in Bolnes. Burgemeester Attema zal hem hier samen met de kinderen en andere bezoekers verwelkomen.

De Sint heeft laten weten dat hij dit jaar graag ook een bezoek zou brengen aan winkelcentrum De Werf en het winkelcentrum aan het Dillenburgplein. Hij zal zo rond 11:45 uur aankomen bij winkelcentrum De Werf en rond 13:00 uur hoopt hij het Dillenburgplein te kunnen bezoeken. De muziekvereniging Harmonie uit Slikkerveer zal ook dit jaar weer de Sint muzikaal door Ridderkerk begeleiden.

Verder zal Jochem van Gelder op het Koningsplein in het centrum een leuke show presenteren: “Wild geraas met Jochem van Gelder”. Jochem zingt samen met de kinderen leuke liedjes in afwachting van Sinterklaas. Sint zal zo rond 14:00 uur op het Koningsplein aankomen. Aansluitend zal hij een bezoek brengen aan het winkelcentrum en is er voldoende tijd om handjes te schudden. Net als verleden jaar zullen er schoenletters worden uitgedeeld door de Pieten.

Om ongeveer 15:30 uur zal Sint zijn rondgang door het centrum beëindigen.


Foto: Digitaal Dagblad