Ridderkerkse Marga presenteert debuut-CD

mainImage
Ridderkerkse Marga presenteert debuut-CD

Afgelopen zondag heeft een stralende en wat geëmotioneerde Marga van Essen tijdens een feestelijke ceremonie haar debuut-CD ‘You don’t know me’ gepresenteerd.  Het album bevat 15 zogenaamde ‘easy listening’ tracks en is enthousiast ontvangen door het aanwezige publiek.

Toen producer Gijsbert van Rijn van studio Gijmaleo Marga hoorde zingen tijdens een van haar optredens besloot hij haar over te halen om een CD te maken van haar mooiste covers. Onder zijn begeleiding heeft Marga bijna een jaar aan haar CD gewerkt en het resultaat is dan ook indrukwekkend te noemen.

Marga: ‘Ik heb zo hard moeten werken en heb mijn complete ziel en zaligheid in de opname van deze CD gestopt. Gewoonlijk zing ik op feesten en festivals en dat is altijd live. Nu moest ik veel dichter bij mezelf blijven en dat was soms erg emotioneel en best moeilijk. Gelukkig heeft niet alleen Gijsbert, maar ook mijn man Peter me hierin enorm gesteund.’

De CD is vooralsnog alleen te bestellen via de Facebookpagina van Marga, maar zal binnenkort ook via Spotify en online via bol.com te verkrijgen zijn.

Tekst: Jolanda van Leersum
Foto: Bas van der Wel


Foto: Digitaal Dagblad