Ridderkerkers kunnen nu meedoen aan zonne-energie project

mainImage
Ridderkerkers kunnen nu meedoen aan zonne-energie project

Meedoen aan zonne-energie? Dat kan nu door alle bewoners en bedrijven uit Ridderkerk. Tot 8 juni heeft de Ridderkerkse energie coöperatie De Groene Stroom een actie gestart die iedereen de unieke kans geeft om al vanaf € 25,- een “Zonnedeel” te kopen. In samenwerking met de gemeente wordt u de mogelijkheid geboden om de zonnepanelen van zwembad De Fakkel te benutten.

Op het dak van De Fakkel liggen 510 zonnepanelen waarmee veel duurzame energie wordt opgewekt. Heeft u zelf geen geschikt dak om zonne-energie op te wekken, woont u in een huurwoning of kan of wilt u niet zoveel investeren? Dan kunt u via het zonnedak op De Fakkel toch eenvoudig zonne-energie laten opwekken.

Binnen 5 minuten neemt u al deel aan dit project. Als eigenaar van uw eigen Zonnedeel heeft u vervolgens geen omkijken naar installatie en onderhoud. Hoe meer zonnekracht, des te hoger uw rendement. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement hoger dan de rente op een spaarrekening. Een win win-situatie voor iedereen dus. De stroom is duurzaam opgewekt en het levert geld op.

Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar www.zonnepanelendelen.nl/project/fakkel. Daar vindt u alle informatie. Enthousiast geworden? Klik dan op het bedrag dat u wilt investeren, vul uw gegevens in, ga akkoord en betaal via iDeal.

Wanneer de Zonnedelen na 8 juni nog niet allemaal zijn verkocht, kan ook iedereen buiten Ridderkerk erin investeren.

Heeft u nog vragen over dit duurzame energieproject? Stuur dan een e-mail naar [email protected].


Foto: Digitaal Dagblad