Reyerheem op Kunstvisite naar Studio ImSpa

mainImage
Reyerheem op Kunstvisite naar Studio ImSpa

Zaterdag 19 mei a.s. kunnen bewoners van Aafje verzorgingshuis Reyerheem én buurtbewoners op ‘Kunstvisite’ bij de internationale kunstmanifestatie ‘Triangle of Life’ bij Studio ImSpa aan de Scheepmakerstraat 23 in Ridderkerk. Diverse kunstenaars uit Cuba, Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland exposeren hier hun kunstwerken. Als bewoner van de Reyerheem of inwoner van Ridderkerk bent u van harte welkom om mee te gaan op kunstvisite en kunt u zelf ook even genieten van het leven als kunstenaar.

Wilt u ook mee?
Dan kunt u zich aanmelden bij Karin de Rooij via telefoonnummer 06-1308 5233 of via email: [email protected]. Deelname is slechts €3,- per persoon. Voor de bewoners van Reyerheem rijden bussen, maar buurtbewoners die zich hebben aangemeld, kunnen ook met deze bussen meerijden.

Cultuur Dichtbij
Kunstvisite is onderdeel van Cultuur Dichtbij, een samenwerkingsverband tussen de Riederborgh, Reyerheem van Aafje en het Servicebureau Onderwijs & Cultuur van de gemeente Ridderkerk. Inwoners uit Ridderkerk kunnen elkaar daarbij via diverse cultuurdisciplines ontmoeten. Cultuur Dichtbij wordt mogelijk gemaakt met de steun van de stichting Fonobori, die als doel heeft het maatschappelijke en culturele welzijn van de inwoners van Ridderkerk te bevorderen.


Foto: Digitaal Dagblad