Rabobank sponsort Kunstbende danceworkshop bij 3x2

mainImage
Rabobank sponsort Kunstbende danceworkshop bij 3x2

In Ridderkerk vindt deze week de traditionele Jeugdwielertour 3x2 plaats. Tijdens het slotevent op zaterdag 18 augustus a.s. biedt de Rabobank in samenwerking met de Kunstbende voor alle deelnemers een danceworkshop van Juvat Westendorp aan. Juvat is acteur en danser en bekend van onder meer ‘So you think you can dance’ en de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden (hij speelde de rol van Ardil).

Daarnaast is Juvat, als danscoach, ook actief bij de Kunstbende. De Rabobank is als ‘partner in cultuur’ verbonden aan de Kunstbende, een netwerkorganisatie die jong creatief talent ontdekt, ontwikkelt én exposeert. Met de jaarlijkse wedstrijd Kunstbende worden jongeren op vroege leeftijd gestimuleerd eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Onder meer bij het festival Lowlands krijgen talentvolle jongeren bij het grote publiek een podium om hun talenten te laten zien. Artiesten als Trijntje Oosterhuis, Martin Garrix, Vincent Vianen en Claudia de Breij komen voort uit de kweekvijver van Kunstbende.

De danceworkshop van Juvat Westendorp is vrij toegankelijk voor iedereen en vindt zaterdag 18 augustus a.s. plaats op het parkeerterrein van s.v. Slikkerveer. Dit terrein is gelegen aan de Kastanjelaan in Ridderkerk. Het begint om 8.30 uur en duurt tot 9.15 uur.
Meer informatie over de Kunstbende vind je op www.kunstbende.nl


Foto: Digitaal Dagblad