Populair Nieuwjarsconcert met Take Five

mainImage
Populair Nieuwjarsconcert met Take Five

Komende zaterdag, 12 januari, wordt voor de twaalde keer in de Boezemkerk te Ridderkerk-Bolnes een populair nieuwjaarsconcert gegeven. Aan het concert werkt de muziekgroep ‘Take Five’ mee. Take Five bestaat uit Leon Koppelman (panfluit), Annette Jumelet (viool), Peter Koetsveld (klarinet), Marien Souten (orgel) en Jan Peter Teeuw (orgel en piano).

Het programma is net als de voorgaande jaren weer heel divers: klassieke meesterwerken, populaire composities, virtuoze solo’s, een orgelimprovisatie op verzoek, samenzang… Kortom: een gevarieerde muzikale avond voor het hele gezin!
De groep ‘Take Five’ maakten in 2014 en 2016 twee cd’s. Beide cd’s werden genomineerd voor een Zilveren Duif en kregen lovende recensies in de pers. Ze treden regelmatig in het hele land.

Het concert begint om 19:30. De toegang is gratis. Wel is er bij de uitgang een collecte voor de onkosten. In de pauze is er koffie, thee en fris verkrijgbaar. Voor en na het concert zijn er cd’s te verkrijgen van de musici. Ook zijn er diverse bundels (instrumentale) bladmuziek van Marien en Jan Peter te koop.

Meer informatie: www.janpeterteeuw.nl


Foto: Digitaal Dagblad