Pinkstermarkt in de Oudheidkamer

mainImage
Pinkstermarkt in de Oudheidkamer

Op 19 mei zal van 10.00 tot 16.00 uur weer de gezellige Pinkstermarkt in de Oudheidkamer aan de Kerksingel een bezoek van een ieder waard zijn.

Er valt veel te genieten naast koffie, thee en lekkere tussendoortjes als blauwkaikoeken en jams is er een aanbod van handwerkartikelen en huisvlijt, curiosa, puzzels, sieraden en speelgoed.

De Oudheidkamer kan nog producten gebruiken en daarom vraagt men u eens thuis rond te kijken naar zaken, die u zelf niet meer gebruikt, maar wat voor de Pinkstermarkt erg geschikt zou zijn. Het gaat dan vooral om curiosa, sieraden, handwerkartikelen, puzzels en spellen.  Door teruglopende belangstelling wordt verzocht géén kleding, meubels, grammofoonplaten, boeken,  CD’s en DVD’s meer aan te bieden. Inleveren kan tijdens de openingsuren van de Oudheidkamer.

In de nabije omgeving valt ook te genieten van gerookte visspecialiteiten en zullen de klanken van shantykoren de stemming zeker ten goede komen.

De Oudheidkamer aan de Kerksingel 26 te Ridderkerk is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur.

Let op : op de Kerksingel geldt een parkeerverbod.


Foto: Digitaal Dagblad