Organisatie kijkt terug op geweldige Wandelvierdaagse 55+

mainImage
Organisatie kijkt terug op geweldige Wandelvierdaagse 55+

De tweede editie van de Wandel4daagse 55+, een samenwerking tussen Riederborgh, Aafje Reyerheem en SER Ridderkerk, zit er weer op. Het waren vier mooie dagen. De sfeer was geweldig.
Ruim 90 mensen hebben aan de Wandel4daagse 55+ meegedaan; deelnemers in rolstoel, wandelende deelnemers, vrijwilligers, familieleden, verkeersregelaars en EHBO.

Dit evenement is alleen mogelijk met vrijwilligers en daarom is de organisatie hen dan ook heel dankbaar. Wat een geweldige prestatie om met een rolstoel de ruim 4 kilometer te lopen.
De vrijwilligers zijn uit alle hoeken van Ridderkerk opgetrommeld om dit evenement mogelijk te maken. De organisatie dankt ook iedereen die meehielp om de vrijwilligers bij elkaar te krijgen, waaronder Stichting Present.

Het geweldige werk van de verkeersregelaars en het oplettende ook van de EHBO maakte dat alles gestructureerd en veilig verliep.

Dankzij sponsoren konden de pauzemomenten worden verzorgd. Grandcafe Burgerzaken hebben de lopers maandag en donderdag gastvrij ontvangen. Bakkerij van der Waal heeft getrakteerd op heerlijke krentenbollen, Boon's supermarkt op Plein Oost, de COOP Vlietplein die voor water, koekjes en mandarijntjes heeft gezorgd. Albert Heijn Ridderhof heeft voor koekjes en sapjes gezorgd, het wijk idee team centrum die frisdrank en bitterballen op donderdag heeft gesponsord. En dan ijssalon Nikki die op donderdag een ijsje deelde. Food Company Ridderkerk die de deelnemers heeft ontvangen met koffie thee en koekjes.
Er was ook financiële steun van FONOBORI en SER Ridderkerk. De feestelijke afsluiting met bloemen is verzorgd door Van der Waal bloemen.

Het slot op donderdag was geweldig toen alle deelnemers werden toegezongen door het Dukdalf Koor .
En als toetje werd aan iedereen een zelf ontworpen medaille uitgereikt voor de geweldige prestatie.

Kortom een fantastisch evenement waaruit ook blijkt hoe de saamhorigheid in Ridderkerk is en de bereidwilligheid om te helpen om een ander een fijne dag te bezorgen. Want dat is het grootste doel.


| Foto: Digitaal Dagblad