Open taxatiedag bij Delta Makelaars

mainImage
Open taxatiedag bij Delta Makelaars

Verhuisplannen of gewoon benieuwd naar de waarde van je huis? Delta NVM Makelaars komt in Barendrecht en Ridderkerk graag langs. Neem gratis én bovendien vrijblijvend deel aan de Open Taxatiedagen. Bel, mail of kom langs voor een afspraak. De eerste Open Taxatiedag zal plaatsvinden op zaterdag 10 november a.s.

<strong>Hoe werkt het?</strong>

Bel (0180-200000), mail (<a href="mailto:[email protected]" rel="noopener" target="_blank">[email protected]</a>) of kom langs (Verlengde Kerkweg 1 te Ridderkerk /Achterom 60 te Barendrecht). De medewerkers van de binnendienst maken graag een afspraak waarop een van onze taxateurs op locatie langskomt. Een bevestiging per e-mail maakt de afspraak definitief.

Op het afgesproken tijdstip is een van een taxateurs aanwezig op locatie. De waardebepaling kan beginnen. Zo’n 45 minuten is er een taxateur aanwezig in je woning. Er wordt een ronde door de woning gedaan en de taxateur neemt alle belangrijke aspecten in zich op, die van invloed zijn op de te bepalen waarde. Heb je vragen? Stel ze gerust! Daar zijn de taxateurs tenslotte voor.

Of je lang moet wachten op de waarde? Delta NVM Makelaars houdt van een snelle en duidelijke werkwijze. Uiterlijk drie werkdagen na je afspraak wordt je door de makelaar mondeling op de hoogte gebracht van de marktwaarde van jouw huis.

Let wel op: een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatierapport. Als je een hypotheek aanvraagt, eisen geldverstrekkers een uitgebreid taxatierapport.

Twijfel niet en schrijf je snel in. Delta Makelaars komt graag langs!


Foto: Digitaal Dagblad