Onderzoek naar klanttevredenheid schulddienstverlening

mainImage
Onderzoek naar klanttevredenheid schulddienstverlening

De BAR-gemeenten, waaronder Ridderkerk, willen graag weten of inwoners tevreden zijn over de schulddienstverlening en of de dienstverlening verbeterd kan worden. Daarom doet onderzoeksbureau KWIZ namens de gemeente een klanttevredenheidsonderzoek. Inwoners die in 2016, 2017 en/of 2018 schulddienstverlening van de gemeente of Plangroep hebben ontvangen, krijgen een brief met het verzoek een vragenlijst in te vullen.

Invullen vragenlijst
Inwoners krijgen de vragenlijst thuisgestuurd, maar het is ook mogelijk de vragenlijst online in te vullen. Het wachtwoord voor de online vragenlijst staat in de brief. De vragenlijst kan tot uiterlijk 14 mei 2018 ingevuld worden. De gegevens worden volledig anoniem verwerkt. De resultaten van het onderzoek nemen wij mee in de verbetering van de uitvoering van schulddienstverlening. De gemeente Ridderkerk wil graag weten of inwoners tevreden zijn over de schulddienstverlening en of de dienstverlening verbeterd kan worden. Daarom doet onderzoeksbureau KWIZ namens de gemeente een klanttevredenheidsonderzoek. Inwoners die in 2016, 2017 en/of 2018 schulddienstverlening van de gemeente of Plangroep hebben ontvangen, krijgen een brief met het verzoek een vragenlijst in te vullen.

Invullen vragenlijst
Inwoners krijgen de vragenlijst thuisgestuurd, maar het is ook mogelijk de vragenlijst online in te vullen. Het wachtwoord voor de online vragenlijst staat in de brief. De vragenlijst kan tot uiterlijk 14 mei 2018 ingevuld worden. De gegevens worden volledig anoniem verwerkt. De resultaten van het onderzoek nemen wij mee in de verbetering van de uitvoering van schulddienstverlening.


Foto: Digitaal Dagblad