Nieuwe rondleidingen Huys ten Donck

mainImage
Nieuwe rondleidingen Huys ten Donck

Een kijkje achter de schermen bij het gigantische restauratieproject wat de afgelopen periode op Het Huys ten Donck heeft plaatsgevonden? Zaterdag 22 september organiseert men weer twee rondleidingen op inschrijving door het Huys en Park. De rondleidingen zullen ruim tweeënhalf uur duren.

In het Huys krijgt u een uniek kijkje in de bijzondere ontvangstruimtes, vertelt men u graag meer over de rijke geschiedenis, de verbondenheid van de familie Groeninx van Zoelen en leert u iets meer over de bijzonderheden van het authentieke en historische interieur. Na een kopje thee of koffie met kleine high-tea wordt u opgehaald door Aart van Dragt van de Natuurvereniging IJsselmonde, die u de rondleiding door het Park zal geven met al zijn kennis en ervaring. Zo krijgt u echt de kans om op deze dag de buitenplaats in haar volle glorie te beleven en met een gemêleerd gezelschap te genieten van de verhalen over de unieke eigenschappen van de buitenplaats en alle bijzondere flora en fauna!

De eerstvolgende rondleiding staat dus gepland op zaterdag 22 september. De ochtendrondleiding start deze dag om 11:00 uur (en eindigt rond 13:30/13:45 uur) en de middagrondleiding start om 13:30 (en eindigt rond 16:00/16:15).

De prijs is € 35,- per persoon, inclusief kleine high-tea en de rondleiding binnen- en buitenshuis.

Inschrijven kan door een bericht te sturen via het contactformulier of naar [email protected].

De rondleidingen gaan door bij een minimum van 15 personen en men houdt een maximum aan van 20 personen per groep.

Foto: Huys ten Donck


| Foto: Digitaal Dagblad