Nieuwe cursus Sportfotografie in Ridderkerk

mainImage
Nieuwe cursus Sportfotografie in Ridderkerk

Het culturele seizoen is weer begonnen en ook de fotografiecursussen in de fotostudio van Roelie ’t Jong in het centrum van Ridderkerk beginnen weer. Op 19 september start de cursus sportfotografie die Roelie geeft in samenwerking met sportfotograaf Wessel Dekker. Wessel Dekker begon in 2004 als sportfotograaf, werkt voor het fotopersbureau Orange Pictures en heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van sportfotografie. Van de vele foto’s die hij heeft gemaakt waren afgelopen februari 50 foto’s van verschillende sporten te zien tijdens de expositie in het gemeentehuis van Ridderkerk. Ook Roelie ’t Jong is geen onbekende meer langs de sportvelden en sportzalen in de regio.

Tijdens de cursus is er aandacht voor techniek, instellingen van de camera en compositie. Ook is er aandacht voor fotobewerking, sportboeken en inspiratie door andere sportfotografen. De cursus bestaat uit 4 lessen die om de week zullen plaatsvinden op woensdagavond; in de tussenliggende periode maken de deelnemers foto’s van sportwedstrijden.

Er wordt vanuit gegaan dat deelnemers aan de cursus kennis hebben van de basisbegrippen van de fotografie, fotograferen met een spiegelreflex camera en een telelens hebben.
De cursusdata zijn: 19 september, 3 oktober, 17 oktober en 31 oktober. Deelname kost € 165,00 per persoon.

Meer Informatie is te vinden op de website van Roelie ´t Jong, www.roelietjong.nl en op de website van Wessel Dekker, www.wesseldekkerfotografie.nl

Aanmelden kan via Roelie ´t Jong via mail [email protected] of telefoon 06 – 55 88 59 80.

Foto: Bart Deurloo (Wessel Dekker)


| Foto: Digitaal Dagblad