Nieuwe cursus Powervrouwen

mainImage
Nieuwe cursus Powervrouwen

Helaas komt vandaag de dag bedreiging, intimidatie, agressie en (seksueel) geweld steeds vaker voor. Meer en meer vrouwen krijgen hier mee te maken. Facet organiseert daarom een zelfverdedigingscursus voor vrouwen op woensdagavond in De Loods. Deze cursus start op woensdag 12 september.

Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlandse vrouwen slachtoffer is geweest van lichamelijk of seksueel geweld. Voorkom dat jij slachtoffer wordt! Met de cursus Powervrouwen leer jij jezelf in 6 lessen van 1,5 uur te verdedigen met effectieve zelfverdedigingstechnieken tegen diverse vormen van agressie en geweld. Je leert wat je moet doen als iemand je vastpakt of probeert te verwurgen. Ook leer je om een situatie te de–escaleren met verbale en non-verbale communicatietechnieken en adequaat te reageren op stressvolle situaties.

De cursus is voor alle vrouwen vanaf 18 jaar. De trainingen worden in een veilige omgeving gegeven door een ervaren lesgever op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in De Loods, P.C. Hooftstraat 4a. Er is ook een vrouwelijke professional aanwezig voor ondersteuning.

De kosten van deelname bedragen € 30,00 totaal.

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met Gertjan Kroon van Facet Ridderkerk via [email protected] of 06 – 215 219 92.


Foto: Digitaal Dagblad