Nachtelijke afsluting rijkswegen

mainImage
Nachtelijke afsluting rijkswegen

In verband met asfalteringswerkzaamheden worden diverse wegvakken op de A15, A16 en A38 ter hoogte van knooppunt Ridderkerk-Noord maandag- op dinsdagnacht voor alle verkeer afgesloten.

Dit betreft:
Verbindingsweg van de A15 Hoofdrijbaan Rechts (Rozenburg – Ridderkerk) naar de A16 Hoofdrijbaan Links (Breda – Rotterdam)
Verbindingsweg van de A38 Rechts (Ridderkerk – knp. Ridderkerk-Noord) naar de A16 Hoofdrijbaan Links (Breda – Rotterdam)
Hoofdrijbaan van de A16 Links (Breda – Rotterdam)
De afsluitingen vinden plaats van maandag 4 juni 21.00 uur tot dinsdag 5 juni 05.00 uur. De hoofdrijbaan wordt om 22.00 uur afgesloten.

Omleidingen:
Het verkeer komende vanuit Europoort / Rotterdam / Zierikzee / Bergen op Zoom en gaande in de richting van Utrecht wordt ter plaatse omgeleid via de parallelrijbaan van de A15 Rechts (Rozenburg – Ridderkerk) en de verbindingsweg op knooppunt Ridderkerk-Noord naar de parallelrijbaan van de A16 Links (Breda – Rotterdam)
Het verkeer komende vanuit Ridderkerk en gaande in de richting van Den Haag / Utrecht wordt ter plaatse omgeleid via de parallelrijbaan van de A16 Links (Breda – Rotterdam)
Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid via de parallelrijbaan van de A16 Links (Breda – Rotterdam)


Foto: Digitaal Dagblad