Nacht van Gebed in Ridderkerk

mainImage
Nacht van Gebed in Ridderkerk

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid daarom in de nacht van 1 op 2 juni voor vervolgde christenen in gebouw Obadja.

Jummai uit Nigeria na een aanval op haar dorp: “Elke avond zijn we bang dat we ’s nachts wederom worden aangevallen. ’s Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor Zijn bescherming.” Bidt u mee voor uw broers en zusters zoals Jummai? Deze Nacht staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azië.

Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 1 op 2 juni in Gebouw Obadja, Schepenstraat 4 te Ridderkerk. De Nacht begint om 22.00 uur en duurt tot ongeveer 4.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens de nacht hoort u verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen de aanwezigen hen door gebed.

Neem voor vragen contact op met: Mevrouw Heleen Quist, Telefoon 0180-422612

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht


Foto: Digitaal Dagblad