Mobility Centre zoekt Eerste Autotechnicus

mainImage
Mobility Centre zoekt Eerste Autotechnicus

Mobility Centre zoekt een Eerste Autotechnicus. Moderne autotechniek is je lust en je leven. Maar ook met de techniek van het omgaan met klanten raak je steeds meer vertrouwd.

Je wordt een belangrijk onderdeel van het technische team en je zorgt ervoor dat de auto's van de klanten in topconditie blijven. Een prachtige uitdaging natuurlijk voor een bevlogen persoonlijkheid als jij. Uiteraard houdt Mobility Centre je via cursussen en trainingen helemaal up-to-date waar het gaat om de laatste technieken in je vak. Maar het is natuurlijk wél belangrijk dat je zelf alvast het nodige gereedschap meebrengt: een afgeronde opleiding Eerste en of tweede Autotechnicus (met APK) of MTS-Autotechniek.

Behalve uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Mobility Centre je ook de mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Je hebt de keuze uit tal van opleidingen die je helpen om je kennis en vaardigheden naar een volgend niveau te tillen. Dat begint al met het speciale introductieprogramma voor iedereen die bij Volvo is gestart.

Reageer nu en leer Mobility Centre kennen. Schrijf een bondige brief met C.V. en stuur deze naar:

Mobility Centre
Ter attentie van Ans Kuipers
Postbus 229
2990 AE  Barendrecht

Mailen kan ook: [email protected]

Mobility Centre heeft meer vacatures. Kijk voor een overzicht op www.mobilitycentre.nl/vacatures.


Foto: Digitaal Dagblad