Marian Remmerswaal over Eyes on Ghana

mainImage
Marian Remmerswaal over Eyes on Ghana

Zaken die voor ons heel vanzelfsprekend zijn, zoals een dak boven je hoofd of schoon drinkwater, zijn dat in Ghana zeker niet. De stichting Eyes on Ghana probeert hier verandering in te brengen. Met verschillende projecten verbeteren zij de leefomstandigheden van de inwoners van West-Ghana.

Verpleegkundige Marian Remmerswaal zet zich al jarenlang in voor Eyes on Ghana. Tijdens haar presentatie in Bibliotheek Ridderkerk Centrum vertelt zij hoe het project er nu voor staat. Ook gaat zij in op welke resultaten er zijn bereikt en welke uitdagingen er voor de toekomst nog zijn. Donateurs worden zo bijgepraat, maar er is ook een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor andere geïnteresseerden. Wil jij meer weten over dit bijzondere project? Kom dan op woensdag 2 mei om 10.00 uur naar Bibliotheek Ridderkerk. De toegang is gratis, maar graag wel even van te voren aanmelden via www.debibliotheekaanzet.nl of aan de balie in de bibliotheek.

AanZet voor iedereen
De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl. Tot ziens in de bibliotheek!

Praktische informatie

Wat: Presentatie Eyes on Ghana
Wanneer:  woensdag 2 mei, 10.00 – 11.30 uur
Waar: Bibliotheek Ridderkerk Centrum
Toegang: Gratis | aanmelden via de website of in de bibliotheek


Foto: Digitaal Dagblad