Maandag Alzheimer Café met Guus Bok

mainImage
Maandag Alzheimer Café met Guus Bok

Op 11 juni is er weer een Alzheimer Café Ridderkerk in Gasterij de Ontmoeting aan de Boksdoornstraat 80. Elke tweede maandagavond van de maand wordt deze bijeenkomst georganiseerd. Dit keer met Guus Bok, de artiest die bekend staat om zijn showmanschap, muzikaliteit en enthousiasme.
Er heerst nog altijd een taboe en veel onbegrip over de ziekte Alzheimer. Samen met Alzheimer Nederland en Domus Magnus bracht Guus Bok op de Wereld Alzheimer Dag het lied ‘Hou Je Nog Van Mij’ uit, dat over Alzheimer gaat. Guus Bok heeft inmiddels in veel Alzheimer Cafés opgetreden. Daar hebben de mensen prachtige muzikale avonden beleefd, nu de beurt aan het Alzheimer café Ridderkerk!

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. U hoeft zich niet aan te melden. De zaal gaat om 19.00 uur open. Toegang is gratis!

Deze activiteit wordt georganiseerd door de werkgroep Alzheimer Café Ridderkerk bestaande uit Karaat Mantelzorg, Verpleeghuis Salem, Riederborgh, Internos en Aafje thuiszorg, huizen, zorghotels.

Dit is tevens het laatste Alzheimer Café voor de zomerstop, in juli en augustus zal er geen Alzheimer Café zijn, 10 september is het eerstvolgende Alzheimer Café.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mineke Boon, senior mantelzorgconsulent Karaat Mantelzorg, via 0180 – 763 717 of [email protected]


Foto: Digitaal Dagblad