Laatste kans: Tweedaagse trip naar Andre Rieu

mainImage
Laatste kans: Tweedaagse trip naar Andre Rieu

Op zondag 15 juli kunt u met Travel XL Reisburo Dolfijn een concert van Andre Rieu bezoeken. Door een annulering is er nog plaats voor twee personen op deze tweedaagse trip. Samen met Ringelbergtours reist men dan af naar Zuid Limburg voor een tweedaagse tour met bezoek aan het altijd immens populaire concert van Andre Rieu op het Vrijthof.
Het vertrek is rond 12.00 uur vanaf het skatepark bij De Fakkel. U reist naar naar Kerkrade, waar er wordt ingecheckt in het overnachtingshotel. Aan het einde van de middag wordt u naar Maastricht gebracht, waar u nog even kunt shoppen en een hapje kunt eten. Vervolgens heeft Dolfijn Reisburo voor u 1e rang kaarten voor het concert geregeld. Dat betekent dat u dicht voor het podium zit. Na een fantastische avond wordt u weer teruggebracht naar Kerkrade voor de overnachting. Op maandag keert u dan weer huiswaarts.

De prijs van deze tweedaagse tour bedraagt € 240 per persoon en is inclusief vervoer, overnachting met ontbijt en 1e rang kaarten voor het concert. Ga je mee?

Ga je mee? Meld je dan aan via [email protected] of loop even binnen op het Dillenburgplein.


Foto: Digitaal Dagblad