Kunstroute: Ingrid Zelessen in het Tiendgebouw

mainImage
Kunstroute: Ingrid Zelessen in het Tiendgebouw

Gaat u dit weekend ook een kijkje nemen bij de schilderijen van Ingrid Zelessen in het Tiendgebouw van Het Huys ten Donck, tijdens de Kunstroute Ridderkerk?

Degene die afgelopen september de Donckse Family Fair hebben bezocht, kennen haar misschien al: Ingrid Zelessen. Geïnspireerd door de natuur, maakt Ingrid abstracte acryl schilderijen met edelstenen erin verwerkt. Ook materiaal als papier, textiel, bladgoud en schelpen verwerkt zij in sommige schilderijen.

Dit jaar doet zij voor het eerst mee aan de Kunstroute in Ridderkerk en is haar werk op zaterdag 7 en zondag 8 april te bewonderen in het Tiendgebouw van Het Huys ten Donck.

Het Tiendgebouw is het gebouw waar u als wandelaar langsloopt richting het Park (de middelste grote groene deuren). Het zal deze dag duidelijk aangegeven staan met banners. Het Huys ten Donck zelf is niet voor publiek geopend, maar met een wandeldagkaart (die u dit weekend meteen kunt kopen in het Tiendgebouw) kunt u natuurlijk wel genieten van het lentezonnetje in het Park!

Bron: facebook Het Huys Ten Donck


Foto: Digitaal Dagblad