Koos Alberts treedt op bij doorkomst Roparun

mainImage
Koos Alberts treedt op bij doorkomst Roparun

In de eerste jaren moest men in Ridderkerk even wennen aan de doorkomst van de Roparun, maar ieder jaar lijkt de goede doelen-run ook in onze gemeente aan populariteit te winnen. De ongeveer 100 ploegen die vanuit Hamburg in het Pinksterweekend richting Rotterdam gaan, zullen dit jaar weer niet ongemerkt over het Ridderkerks grondgebied gaan. In Rijsoord was, mede door de Rijsoordse inbreng, het enthousiasme in de voorbije jaren al groot, maar dit jaar wacht de lopers ook op het Koningsplein een flinke ontvangst.

Stichting Evenementen Ridderkerk heeft de dag muzikaal in weten te vullen op maandag 21 mei, tweede pinksterdag. Vanaf 09.00 uur, de tijd dat de eerste doorkomsten verwacht worden, zal er muziek worden gedraaid en om 11.30 uur start een muziekcarrousel met diverse artiesten waaronder Koos Alberts.

Als rode draad door de dag lopen de optredens van Peter Strykes. Deze zanger met de lange blonde haren is onder meer bekend van L.A. the voices. Hij zal drie keer een optreden verzorgen.


| Foto: Digitaal Dagblad