Komend weekend gratis glastassen

mainImage
Komend weekend gratis glastassen


Hij is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld: de glasbak. Het inleveren van glas is door de jaren heen een alledaags ritueel geworden. Toch verdwijnt nog altijd veel glas in het restafval. Dat is jammer, want al het glas dat we in de glasbak gooien, wordt 100% gerecycled.

Met een speciale ‘glastas’ is het nog gemakkelijker om glazen potjes en flessen apart te houden en naar de glasbak te brengen. Daarom worden op vrijdag 5 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur gratis glastassen uitgedeeld in winkelcentrum Ridderhof en op de weekmarkt.

De tassen zijn die vrijdag ook verkrijgbaar van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 16.30 uur tijdens de rommelmarkt in De Levensbron (Jan Luykenstraat 10). Op 6 oktober kunt u er van 10.00 tot 16.00 uur ook eentje afhalen tijdens de Herfstkoekeloerenmarkt bij Sursum Corda (Rijksstraatweg 287).

Facebook-actie
Wilt u kans maken op een goed gevulde glastas vol met heerlijke producten? Uiteraard in glazen verpakking? Doe dan mee met onze Facebook-actie! Maak een leuke, grappige of bijzondere foto met de glastas in de hoofdrol. Ga vervolgens naar www.facebook.com/gemeenteridderkerk en plaats uw foto in de reacties onder het bericht van de actie. De foto met de meeste likes wint.

De actie loopt van 5 tot en met 19 oktober 2018.

Foto: Digitaal Dagblad