Kinderen kunnen rekenen op Guus Bok

mainImage
Kinderen kunnen rekenen op Guus Bok

Guus Bok kon vandaag een verrassend nieuwtje brengen aan zijn fans en volgers. De Ridderkerkse zanger timmert op dit moment muzikaal behoorlijk aan de weg, maar ontwikkelt zich ook op het vlak van presenteren. Hij is namelijk vanaf  2019  te zien als presentator van HetRekenLab. Het betreft hier geen TV-programma, maar filmpjes voor een nieuwe rekenmethode van Plusplunt. Dat lijkt misschien niet zo spannend, maar wel als je bedenkt dat dit programma van producent Malmberg door ongeveer een derde van  alle basisschoolleerlingen in Nederland gebruikt gaat worden. De leuke filmpjes worden naar schatting voor de komende 10 jaar onderdeel van het lesmateriaal en dus zullen honderdduizenden leerlingen Guus in de klas voorbij zien komen. De eerste filmpjes zijn inmiddels opgenomen.

[embed]https://www.facebook.com/guusbok/videos/1519902818113829/?q=guus%20bok[/embed]

Voor Guus is het maken van deze filmpjes en andere presentatieklussen een mooi afwisseling en aanvulling voor zijn muzikale carrière.  Wie Guus deze zomer in actie wil zien en toevallig in Gelderland op vakantie gaat: Op woensdag 1 augustus treedt hij op op de Vestingsdagen in Elburg en exact drie weken later staat hij op Edes Top in Ede.

Wil je Guus met zijn complete band zien? Op zondag 29 juli staan zij op de kermisweek in Middenbeemster voor en na O'G3NE geprogrammeerd en op vrijdag 17 augustus op Bruisend Ginneken in Breda.


| Foto: Digitaal Dagblad