KCR organiseert Open Dag nieuwe accommodatie

mainImage
KCR organiseert Open Dag nieuwe accommodatie

Afgelopen zaterdag werden door diverse korfbalteams van KCR de eerste wedstrijden gespeeld op de nieuwe accommodatie in het Reyerpark. Komende zaterdag, met de selectieteams in thuiswedstrijden in actie, wordt de openingsdag georganiseerd. Er zullen vele leuke activiteiten georganiseerd worden. We willen iedereen die daarin geïnteresseerd is hartelijk uitnodigen om dit samen met ons mee te maken.

Er zullen verschillende spelletjes georganiseerd worden voor de jeugd met onder meer een springkussen, schminken en een stormbaan. Om 11:00 uur zal de Jeu de Boules-afdeling haar nieuwe veld openen. Ook kan je onder het genot van een bakje koffie of thee een rondje lopen door het nieuwe clubhuis. Op de tijdstippen, half 11, half 1 en half 3, zullen er drie georganiseerde rondleidingen zijn.

Aan het eind van de dag nemen de leden het clubhuis symbolisch in gebruik en in de avond is er de mogelijkheid om met elkaar na te borrelen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom aan de Kastanjelaan 40 op zaterdag 15 september.


Foto: Digitaal Dagblad