Karaat organiseert uitstapje voor mantelzorgers

mainImage
Karaat organiseert uitstapje voor mantelzorgers

Bent u een geregistreerd mantelzorger? En zou u samen met uw zorgvrager willen genieten van onder andere meer dan 700 verschillende soorten rododendrons? Meer willen weten over verschillende planten en hun oorsprong? Of gewoon een ontspannen en inspirerende wandeling willen maken door een prachtig aangelegde plantentuin met een grote collectie bomen, struiken, vaste planten, bollen en knollen? Ga dan mee met het uitstapje van Karaat Mantelzorg naar Trompenburg Tuinen & Arboretum!

Programma
Op donderdag 24 mei wordt er om 9.15 uur aan de Schoutstraat 5 verzameld, om 9.30 uur is het vertrek richting Trompenburg Tuinen & Arboretum in Rotterdam.
U wordt om 10.00 uur ontvangen met een kopje koffie/thee met wat lekkers erbij. Vervolgens gaat men in groepen onder begeleiding van een gids de prachtige tuin bewonderen. De gids kent de geschiedenis van de tuin en kan u van alles vertellen over de bomen, de verzorging van de planten en de achtergrond daarvan. Deze rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. Daarna kunt u als de tijd dit toelaat nog zelf vrij wandelen door de tuin.
Om 12.30 uur wordt er weer verzameld om daarna te vertrekken naar “Tasman” in Poortugaal voor een overheerlijk pannenkoekenbuffet. Hier kunt u onbeperkt genieten van allerlei lekkernijen! Rond 14.30 uur zal de bus weer richting Ridderkerk vertrekken.

Kosten
De kosten zijn mede door een bijdrage van de gemeente Ridderkerk slechts €13,- per persoon. De kaarten zijn vanaf donderdag 26 april te koop bij Karaat Mantelzorg. Er kunnen maximaal 50 personen deelnemen aan dit uitje.

Let op: er kan een aantal opvouwbare rollators en rolstoelen mee in de bus, maar enige mobiliteit is wel noodzakelijk voor dit uitstapje.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij Karaat Mantelzorg, [email protected] of 0180-763717.


Foto: Digitaal Dagblad