Internationale christelijke samenkomsten in De Kern

mainImage
Internationale christelijke samenkomsten in De Kern

Vanuit verschillende kerken in Ridderkerk is initiatief genomen om Internationale samenkomsten te organiseren. Deze samenkomsten zijn bedoeld voor statushouders, vluchtelingen, bewoners van het AZC en mensen met een migrantenachtergrond.

Door middel van laagdrempelige bijeenkomsten wil men de mensen in aanraking brengen met de boodschap van de Bijbel en christenen uit andere culturen bij elkaar brengen. De samenkomsten worden in verschillende talen vertaald. Er zal vertaling zijn in het Engels, Arabisch en het Farsi. Ook wordt gezocht naar christenen die het Tigrinya spreken, zodat zij voor de Eritrese en Ethiopische bezoekers kunnen vertalen. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 1e pinksterdag, zondag 20 mei. Daarna zal er om de week op zondagmiddag een bijeenkomst plaats vinden. De samenkomsten worden gehouden in kerkgebouw De Kern aan de Stadhouderslaan 29 te Ridderkerk. De aanvang is 16.00 uur en de kerk gaat open om 15.30 uur. Iedereen is van harte welkom om de samenkomsten te bezoeken. Voor kinderen tot twaalf jaar is er een kinderprogramma en voor de allerkleinsten is er crèche. Na afloop van de samenkomst is er gelegenheid voor ontmoeting, koffie, thee en fris. Als u vervoer zoekt of vragen heeft dan kunt u mailen naar [email protected].

Meer informatie vindt u op de website internationalserviceridderkerk.wordpress.com of de facebookpagina www.facebook.com/InternationalServiceRidderkerk


| Foto: Digitaal Dagblad