Internationale christelijke samenkomst

mainImage
Internationale christelijke samenkomst

Om de week wordt in kerkgebouw De Kern aan de Stadhouderslaan 29een bijeenkomst gehouden. Vanuit verschillende kerken in Ridderkerk is het initiatief genomen om Internationale samenkomsten te organiseren. Deze samenkomsten zijn bedoeld voor statushouders, vluchtelingen, bewoners van het AZC en mensen met een migrantenachtergrond.
Door middel van laagdrempelige bijeenkomsten wil men de mensen in aanraking brengen met de boodschap van de Bijbel en christenen uit andere culturen bij elkaar brengen. De samenkomsten worden in verschillende talen vertaald. Er zullen vertalingen zijn in het Engels, Arabisch en in het Farsi en Tigrinya. De volgende bijeenkomst is op zondag 17 juni. De kerk gaat om 15.30 uur open waarna de samenkomst begint om 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom om de samenkomsten te bezoeken. Voor kinderen tot twaalf jaar is er een kinderprogramma en voor de allerkleinsten is er crèche. Aan het eind van de dienst komen de kinderen de kerk in en zingen zij het lied dat zij hebben geleerd. Na afloop van de samenkomst is er gelegenheid voor ontmoeting, koffie, thee en fris. Als u vervoer zoekt of vragen heeft dan kunt u mailen naar [email protected].

Ook kunt u de website bezoeken, internationalserviceridderkerk.wordpress.com of een kijkje nemen op de facebook pagina www.facebook.com/InternationalServiceRidderkerk


Foto: Digitaal Dagblad