Inschrijfperiode Rabobank Clubkas Campagne open!

mainImage
Inschrijfperiode Rabobank Clubkas Campagne open!

Vanaf vandaag kunnen clubs (stichtingen en verenigingen) uit het werkgebied van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde weer inschrijven voor deelname aan de Clubkas Campagne.
De Rabobank verdeelt in totaal 85.000 euro onder alle deelnemende clubs.

Anders dan bij de voorgaande twee edities kunnen clubs zich uitsluitend inschrijven met de aan hen toegestuurde unieke aanmeldcode. De aanmeldcodes zijn op 14 januari 2019 per e-mail verstuurd naar het emailadres van de club dat bij de Rabobank geregistreerd is. Alle clubs die op basis van de voorwaarden mogen meedoen hebben zo’n aanmeldcode ontvangen. Op de website van de Rabobank staan de deelnamevoorwaarden.

Inschrijven kan, uitsluitend met een aanmeldcode, t/m 11 maart a.s. via rabo.nl/rmij/clubkascampagne2019

Deelnemende clubs die de Rabobank Clubkas Campagne op een ludieke en originele wijze promoten via social media, mét gebruik van #RaboClubkas, maken kans op een extra bijdrage van € 500,- (1e prijs), € 250,- (2e prijs) of € 100,- (3e prijs). Doet uw club ook mee? Ga dan dus creatief aan de slag met een actie waarmee u, op een ludieke en originele wijze zoveel mogelijk stemmen werft voor uw club. Lees eerst goed de voorwaarden voor deelname. U vindt deze ook op de website van de Rabobank.


Foto: Digitaal Dagblad