Informatieavond over Volvo Elektrificatie & Fiscaliteit

mainImage
Informatieavond over Volvo Elektrificatie & Fiscaliteit

Mobility Centre houdt op donderdag 17 mei in Barendrecht de informatieavond Volvo Elektrificatie & Fiscaliteit. In samenwerking met Volvo Car Nederland presenteert de dealer met vestigingen in Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen, de laatste ontwikkelingen op het gebied van hybride en 100% elektrisch rijden. Mr. Jan Rolleman van AMD Automotive Fiscalisten B.V. praat de bezoekers van deze avond in de vestiging Barendrecht bij over de specifieke kansen die het fiscale en financiële landschap u bieden. U kunt zich hier aanmelden.

De wereld verandert snel. De afgelopen paar jaren heeft elektrificatie in Nederland een flinke vlucht genomen. Ook op het gebied van fiscaliteit is er veel gewijzigd. Tijdens de Presentatie Elektrificatie & Fiscaliteit neemt Volvo Car Nederland u mee in de nieuwste ontwikkelingen van Volvo, op het gebied van hybride en 100% elektrisch rijden. Ook wordt u geïnformeerd over de nieuwste Volvo, die binnenkort z'n opwachting maakt. Kortom er is veel interessant nieuws, mis het niet en meld u nu aan voor de presentatie van 17 mei in Barendrecht! Breng gerust uw accountant of collega als introducé mee.

Misschien oriënteert u zich net op een nieuwe Volvo als opvolger van uw huidige auto. Juist voor ù spelen er dan de nodige fiscale veranderingen, waarop tijdens deze avond uitgebreid wordt ingegaan. Zoals kopen of leasen, zakelijke mogelijkheden van private lease, de btw-aftrek en natuurlijk uw bijtelling. Speciaal daarvoor heeft Mobility Centre een erkende deskundige op het gebied van auto en fiscaliteit uitgenodigd: Mr. Jan Rolleman, partner bij AMD Automotive Fiscalisten. Hij praat de gasten bij in een bondige en boeiende presentatie. Alle reden om aanwezig te zijn in onze showroom. Mobility Centre u van harte welkom!

Tot ziens in onze showroom op 17 mei te Barendrecht U bent vanaf 18:00 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje.

U kunt zich hier aanmelden.


Foto: Digitaal Dagblad