Het Fauré en Delibes koorproject voor vrouwen

mainImage
Het Fauré en Delibes koorproject voor vrouwen

Op maandag 14 mei start Muziekschool Ridderkerk met het Fauré en Delibes Koorproject voor vrouwen vanaf 18 jaar. In zes repetities maak je kennis met de koorcomposities van Gabriel Fauré en Léo Delibes en op 30 juni treed je op in de Oudheidkamer in Ridderkerk. De repetities zijn in het Plein, Koningsplein 3 in Ridderkerk op maandag van 20.00-21.30 uur. Deelname aan dit project kost € 90,00.
In zes repetities studeer je, onder leiding van zangdocente Ellen van der Ham, drie stukken in: Cantique de Jean Racine en Les Berceaux van Gabriel Fauré en het bekende Bloemenduet uit de opera Lakmé van Leo Delibes. Pianodocent Bernard Zwueste verzorgt de pianobegeleiding. Voor deelname aan dit project heb je wel wat zangervaring nodig en moet je thuis kunnen oefenen met mp3 of bladmuziek

Om anderen ook te laten genieten van deze prachtige composities treed je 30 juni, om 15.30 uur, op in de Oudheidkamer in Ridderkerk.

Ellen van der Ham geeft (klassieke) zang bij Muziekschool Ridderkerk. Ellen studeerde in Rotterdam zang en koordirectie. Kijk ook eens op haar website: www.zangenklank.nl.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.muziekschoolridderkerk.nl


Foto: Digitaal Dagblad