Harmonie is klaar voor de rommelmarkt

mainImage
Harmonie is klaar voor de rommelmarkt

De vrijwilligers van muziekvereniging Harmonie zijn hard bezig geweest om de voorbereidingen te treffen voor de jaarlijkse rommelmarkt. Straks gaat het los. Vanavond vanaf 18.30 uur en zaterdag 12 mei vanaf 9.30 uur staan de vrijwilligers van muziekvereniging Harmonie weer klaar om de spullen die de afgelopen weken zijn verzameld te verkopen op de jaarlijkse rommelmarkt.

U kunt tijdens de rommelmarkt terecht bij een kleding-, boeken-, video/cd, speelgoed-, huisraad-, servies-, koper- en rietkraam, een kraam vol elektra en één voor lampen, schilderijen en spiegels.
Het grote veld staat vol met grote meubels, en er zal een kraam zijn met allerlei snuisterijen.
Op zondag 13 mei is het Moederdag, dus kunnen er mooie planten gekocht worden in de plantenkraam. Ook kunt u een lekker kopje koffie of limonade en een biertje drinken.

Zoals ieder jaar draait het Rad van Avontuur weer de hele vrijdagavond en zaterdag. Met de lootjes die voor een vriendelijk prijsje te koop zijn kunt u ook dit jaar weer mooie en lekkere prijzen winnen; taarten, tassen vol met boodschappen, leuke hebbedingetjes en op vrijdag en zaterdag een fantastische hoofdprijs.

De rommelmarkt vindt plaats in om het clubgebouw aan de Prinsenstraat 76. De poorten zijn open op vrijdagavond 11 mei vanaf 18.30 tot 21.30 uur en zaterdag 12 mei vanaf 09.30 tot 16.00 uur. Meer informatie op www.harmonieslikkerveer.nl.


Foto: Digitaal Dagblad