'Gymspiratie' op CBS De Fontein

mainImage
'Gymspiratie' op CBS De Fontein

CBS De Fontein gaf de afgelopen weken haar bewegingsaanbod een boost door het organiseren van twee bijzondere clinics voor de groepen 5 t/m 8.
De eerste clinic was een boksles die gegeven werd door niemand minder dan Miguel Dias. Dias is in de lichtgewicht bokswereld een fenomeen. Hij won talloze keren het Nederlands Kampioenschap en vocht zelfs op de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona. Sinds kort heeft hij zijn eigen boksschool in Ridderkerk genaamd Boxing Dias. De focus bij deze clinic lag voornamelijk op het respect hebben voor elkaar en het aanleren van de basis bij het boksen.

Twee weken later was het skeeleren geblazen. Deze skeelerclinic werd gegeven door Skeelervereniging Sliedrecht. Onder leiding van twee enthousiaste trainers leerden de kinderen hoe ze veilig kunnen skeeleren.
Beide clinics waren in het kader van ‘Gymspiratie’, een project waarbij CBS De Fontein de leerlingen enthousiast probeert te maken als het om sport en bewegen gaat en kennis te maken met verschillende disciplines.


Foto: Digitaal Dagblad