Griezelen in Drievliet / 't zand

mainImage
Griezelen in Drievliet / 't zand

Zaterdag 3 november organiseert Teamwijkidee3vliet/t Zand samen met Wijkvereniging Drievliet/ het Zand en de jongerenwerkers van Facet een griezelige halloweenavond. Dit jaar is er gekozen voor een andere opzet, een griezelige halloweenshow in de Fuik. Om iedereen mee te laten griezelen is er een show om 18.30 uur en de tweede show is om 20.00 uur.
De show duurt 45 minuten, vooraf kunnen de kinderen zich laten schminken, er kunnen griezelspelletjes worden gedaan en er worden angstaanjagende ballonnencreaties voor je gemaakt
Onder het genot van een kopje koffie /thee kunnen de ouders buiten wachten om na afloop nog verder te gaan met de activiteiten op het Vlietplein (aangeboden door de wijkvereniging).

Voor de show heb je wel een kaartje nodig, zodat men op de avond zelf niemand hoeft teleur te stellen. De kaartjes zijn gratis voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Ga een kaartje halen en schrijf je in op: woensdag 24 oktober tussen 13.30 en 15.30 uur in de hal van de Botter of op 22, 24 en 26 oktober tussen 15.30 en 17.30 in de soos ruimte van de Fuik (vraag naar Joey) en vanaf 29 oktober tijdens openingstijden in de Fuik.


Foto: Digitaal Dagblad