Gerenoveerde Aafje-locatie Reyerheem geopend

mainImage
Gerenoveerde Aafje-locatie Reyerheem geopend

Na een periode van renovatie is woensdag 21 november Aafje locatie Reyerheem feestelijk geopend. Onder grote belangstelling van bewoners, buurtbewoners, medewerkers, vrijwilligers en genodigden, waaronder wethouder Cora van Vliet, vond een spectaculaire openingshandeling plaats. Daarbij werd op de gevel van Reyerheem de bijzondere tekst “Wie aandacht geeft, geeft zoveel meer” zichtbaar.

Afstemmen op behoefte
Tijdens de renovatie zijn 120 woningen verbouwd tot 82 comfortabele
2-kamerappartementen, die zowel geschikt zijn voor alleenstaanden als voor echtparen. Hierbij is Aafje tegemoetgekomen aan de behoefte die ouderen hebben voor hun woonomgeving. Woningen die meer voldoen aan de moderne wensen voor zorg, veiligheid en gezelligheid.

Fijn wonen én werken
Voorzitter van de Raad van Bestuur van Aafje, Guy Buck, is verheugd over het vernieuwde Reyerheem: ”Het is een prachtig, flexibel en duurzaam gebouwd ontwerp dat niet alleen nu al leidt tot meer kwaliteit van wonen en leven voor onze bewoners, maar dat ook toekomstbestendig is. Tevens biedt Reyerheem onze medewerkers een comfortabele werkomgeving, dus het is een enorme verbetering voor onze bewoners én onze collega’s”.

Samenwerking
Ook Alfred van den Bosch, directeur-bestuurder van woningcorporatie Woonvisie is tevreden over het resultaat: “Ik ben blij met en trots op de goede samenwerking tussen Aafje, aannemer Van Wijnen en Woonvisie. Het is goed om te zien dat de bewoners er weer met zoveel plezier wonen, door met name de ruimte en de kwaliteit van de woningen.”


| Foto: Digitaal Dagblad