Genoeg te doen tijdens 'Lekker Ridderkerk'

mainImage
Genoeg te doen tijdens 'Lekker Ridderkerk'

Vandaag, zaterdag 27 oktober, is de tweede dag van Lekker Ridderkerk, met onder meer de Pasar Malam, workshops en diverse optredens. Zo is er een kookworkshop waarbij gedemonstreerd wordt hoe je met de typische Indische ingrediënten te werk moet gaan. Hiervoor komt de Indische TV-kok Danny Jansen, bekend van o.a. 24-Kitchen, langs. Op 24-Kitchen presenteert Danny “Zoals Alleen Oma Dat Kan”. Hij is vroeg in de middag een uur aanwezig. Naast zijn instructies aan zijn secondanten chef-kok Menno Jansen (City hotel Leiden, vh Hotels van Oranje en Breakers Beach), Michel Stomp (BBQ Specialist) en Janice Hariati (Indische keukenexpert) zal Danny Jansen zijn kookboeken “Wokking Lekker” en "Vet Lekker" signeren.

Op een terras tegenover de ingang van Albert Heijn kunnen kinderen deelnemen aan een workshop Sushi maken van kleurrijk snoepgoed.

Om 14.00 uur is er een bezoek en optreden van Tante Lien. Wieteke van Dort is vooral bekend geworden als de Indische tante Lien in menig televisieprogramma die vooral ouderen en mensen met een Indische achtergrond zich zullen herinneren.

De duo's Promise en Baudy & Ron verzorgen tussen 10.00 en 17.00 uur de muziek.


Foto: Digitaal Dagblad