Feestje bij de buren: Picknick in het Park

mainImage
Feestje bij de buren: Picknick in het Park

Bij de buren in Barendrecht worden de inwoners getrakteerd op een leuk ongedwongen tweedaags feestje, onder de naam Picknick in het Park. Het was gezellig druk op de eerste dag. In park Buitenoord vermaakten de artiesten en DJ's de aanwezigen.

Bij zo'n 25 stands en zogeheten foodtrucks konden de bezoekers hun munten kwijt voor onder meer saté, diverse burgers, braadworst, vega-maaltijden, wafellolly's, afrikaanse maaltijden, ijs, fruitshakes, pancakes, carpaccio.

De opmerkelijk ruime keuze voor de aanwezigen zorgde er wel voor dat niet iedere Foodtruck-houder een lucratieve avond gehad zal hebben. Na wat opstartproblemen was het rond 20.00 uur Django Wagner die stevig inzette en de sfeer er in bracht. Het kostte de vrijwilligers de nodige moeite om tegen 23.00 uur het terrein leeg te krijgen en zo de overlast voor de omgeving te beperken. Vandaag is de tweede dag, waarbij om 16.00 uur de Wannebiezz de aanrader zijn. Vanavond is onder meer de beurt aan zanger Alex en Ed Peters. Toegang bedraagt 3 euro, voor kinderen tot 8 jaar slechts 1 euro.


Foto: Digitaal Dagblad