EO-Jongerendag verhuist naar Ahoy'

mainImage
EO-Jongerendag verhuist naar Ahoy'

Ridderkerkers die jaarlijks EO-Jongerendag bezoeken, hoeven vanaf 2019 niet meer de reis naar Arnhem te maken. De 45e editie vindt namelijk op zaterdag 25 mei plaats in Rotterdam Ahoy. Dat maakte het EO-jongerenplatform BEAM bekend. Eerder vond het evenement plaats in het Gelredome Arnhem.

”De nieuwe locatie sluit beter aan bij de EO-Jongerendag anno 2019. De keuze voor Ahoy past bij de trend van kleinschalige christelijke evenementen met een minder massaal karakter”, aldus een woordvoerder.

EO-presentator Joram Kaat is enthousiast over de nieuwe locatie: “Rotterdam Ahoy is een echte evenementenhal. De sfeer is daardoor persoonlijk en je staat letterlijk dichterbij de jongeren. Dat is tof. In de afgelopen 45 jaar is de EOJD vaker verhuisd, maar nog niet eerder naar de regio Rotterdam. Hierdoor is de nieuwe locatie beter bereikbaar voor bezoekers uit Zeeland, België en iedereen uit de regio Rotterdam”.

De EO-Jongerendag is het grootste christelijke muziekevenement voor jongeren in Europa. Het is niet de eerste keer dat het evenement verhuist. Eerder zijn onder andere de Amsterdam Arena, Galgenwaard en de Jaarbeurs locatie geweest van het evenement.

De kaartverkoop van het evenement gaat vanaf begin 2019 van start.


Foto: Digitaal Dagblad