Duurzaamheidsprijs 2018: meld uw project nu aan

mainImage
Duurzaamheidsprijs 2018: meld uw project nu aan

Woont of werkt u in Ridderkerk en heeft u een duurzaam idee, project of activiteit uitgevoerd in Ridderkerk? Dan nodigt de gemeente Ridderkerk u van harte uit om dit uiterlijk 15 augustus te laten weten. U kunt natuurlijk ook initiatieven van anderen aanmelden.
De duurzaamheidsprijs wordt in 2018 voor de derde keer uitgereikt. De eerste keer aan Koffiedrab en de tweede keer aan tennisvereniging d’Oudelande. Wordt u de volgende winnaar?

Duurzaam doel
De Duurzaamheidskring Ridderkerk reikt de prijs uit aan een persoon, ondernemer of organisatie in of uit Ridderkerk die zich heeft onderscheiden op het gebied van duurzaamheid. De winnaar ontvangt een cheque ter waarde van € 1.500. Aan de prijs zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo moet het gewonnen bedrag besteed worden aan een duurzaam doel in Ridderkerk. Alle voorwaarden zijn te vinden op www.ridderkerk.nl/Duurzaamheid>Duurzaamheidsprijs.

Meedoen
Stuur uw inzending op naar [email protected] voor 15 augustus 2018. Beschrijf in maximaal 2 A4 het project of initiatief en voeg daar ook beeldmateriaal aan toe.


| Foto: Digitaal Dagblad