Digitaal Dagblad mediapartner van NU.nl

mainImage
Digitaal Dagblad mediapartner van NU.nl

Digitaal Dagblad BV wordt met Dagblad070 nieuwsleverancier van NU.nl. Samen met Dagblad070 gaat NU.nl het laatste nieuws uit Den Haag brengen. Wie zijn locatie deelt met de app van NU.nl, krijgt vanaf maandag 1 oktober in Den Haag automatisch een extra blok met regionaal nieuws te zien op de voorpagina van de app. Digitaal Dagblad BV is niet alleen de uitgever van het nieuwsplatform Dagblad070, maar ook van Rijswijks Dagblad, Voorburgs Dagblad, Zoetermeers Dagblad, Gouds Dagblad, Dagblad010, Albrandswaards Dagblad, Barendrechts Dagblad, Ridderkerks Dagblad en Capels Dagblad.

"Ik vind het geweldig dat we zo snel groeien in de regio. Vorige maand zijn we gestart met het brengen van Rotterdams nieuws en nu breiden we uit naar Den Haag. Voor NU.nl is dat heel belangrijk, want we willen de site en app elke dag relevanter maken voor onze bezoekers", vertelt Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl.

Hoofdredacteur/uitgever van Dagblad070 Rene Dons over de samenwerking: "Voor ons is dit een enorme stimulans. Met een goede mix op de redactie van zeer ervaren en hongerige jonge journalisten kunnen wij meer mensen in Den Haag van het laatste (sport)nieuws voorzien en is ook de rest van Nederland snel op de hoogte van alle gebeurtenissen in de Residentie."

"Samen met NU.nl zal ons bereik enorm toenemen. Voor een piepjonge nieuwswebsite, die al een jaar lang kans ziet om gemiddeld dertig interessante nieuwsberichten per dag te vinden, is dat voor Dagblad070 een enorme opsteker", stelt Dons.


Foto: Digitaal Dagblad