Diaz & Bruno hoofdact op Beachparty Koningsplein

mainImage
Diaz & Bruno hoofdact op Beachparty Koningsplein

Op vrijdag 21 september wordt er voor de jeugd van Ridderkerk een Beachparty georganiseerd op het Koningsplein. Die week ligt er de hele week zand op het Koningsplein. Deze avond zal gevuld worden met lokale en meer bekende DJ’s. De avond wordt gestart met de lokale DJ Tim Dreamex. Dit talent van 16 jaar stond in de finale van de Nederlandse DJ kampioenschappen 2017. Heeft al op zijn jonge loopbaan al op diversen grote evenementen gestaan, ook benefietconcerten voor KiKa Daniel den Hoed en Stichting Opkikker. In oktober gaat Tim naar op uitnodiging naar New York voor opname en miniconcert aldaar.Hij zal de avond met een zomerse vibe beginnen.

Ridderkerks talent Jayden Hey zal ook achter de draai tafels stappen. Jayden Hey is bekend als resident DJ van de Loods. Hierdoor kwam hij ook in contact met andere artiesten. Door het contact met deze andere artiesten stond hij op verschillende feesten in de regio, zoals in Nora – Rotterdam, The Abbey – Alblasserdam, Superdisco – Rotterdam. Ook in Den Dill – Ridderkerk draait hij regelmatig. Deze veelzijdige DJ zal er een feest van maken.

Ook de Ridderkerkse dj Sebastian Moreno zal de dj booth betreden. Deze dj staat in de grote clubs en festivals van Maassilo, Latin Village, Villa Thalia, Zwarte Cross, Solar festival tot op de populaire Beachpary’s op mambo beach in Curacao. Naast zijn solo carriere maakt Sebastian deel uit van 1 van de meest imposante hiphop formaties die Nederland rijk is: Team Vieze. Samen met Hef Bundy staat hij elk weekend in het binnen en buitenland op te treden.

Om de Beachparty op het Koningsplein tot een hoogtepunt te maken is het bekende DJ duo Diaz & Bruno geboekt. Diaz & Bruno hebben jaarlijks meer dan 150 optredens en zijn bekend van de hits ‘Love Sensez’ en ‘Wild’. Daarnaast zijn zij bekend van de mixtapes en festival ‘Girls Goin Wild’. Na een drukke zomertour waarbij ze alle bekende badplaatsen van Europa zijn afgegaan, zullen zij van de Beachparty een groot succes maken.

Als afsluiter is er feestDJ Bas, die inmiddels behoort bij de Allround beste feestdj’s van Nederland. Hij draait verschillende muziekstijlen door elkaar en zorgt voor de juist sfeer en entertainment. Als winnaar van de populairste party dj en populairste party single ‘Zakka Zakka’ zal feest dj Bas er één groot en gezellig feest van maken.


Foto: Digitaal Dagblad