Deze week tentweek in Slikkerveer

mainImage
Deze week tentweek in Slikkerveer

Afgelopen maandag zijn de tenten van de Wilhelminakerk weer opgebouwd in het Electropark. In de laatste week van de zomervakantie staat de tent weer zoals altijd in het Electropark, op de hoek van de Pr. Bernhardstraat en de Oranjestraat.

Voor de kinderen van 4 tot 9 jaar zijn Oki en Doki iedere morgen op bezoek. De kinderen gaan creatieve werkjes maken en luisteren naar een Bijbelverhaal. Dinsdagmiddag is er een spannende vossenjacht. Lukt het jou om alle vossen te vinden in Slikkerveer? Woensdagmiddag worden er spelletjes gedaan. Donderdagmiddag komt Inspecteur Hoezo op bezoek met een mooie poppenvoorstelling. Vrijdagmiddag zal het hele park naar pannenkoeken ruiken. De ochtenden zijn van 10-12 uur en de middagen van 14-16 uur. Vrijdagmiddag is het 13 uur afgelopen.

Op dezelfde tijden loopt er ook een parallel programma voor de jeugd van 9 tot 13 jaar. Uiteraard ook met activiteiten in hun leeftijds- en doelgroep.

Ben je 13 jaar of ouder? Vandaag is er een actief spel in de wijk. Woensdag spreekt Karim Landoulsi. Het thema deze tentweek is ‘Zoek het uit’. Karim geeft op zijn eigen dynamische, zeer opgewekte en aanstekelijk enthousiaste wijze invulling hieraan. Donderdag gaat men op een actieve, ‘escaperoom-achtige’ wijze op zoek naar de schat van Willem van Slikkerveer. Kraak jij de codes? Open jij de sloten? Vind je de schat als eerst? Dan is de inhoud voor jou! O ja, uiteraard sluit men traditiegetrouw iedere avond af met een snack! Iedere avond vanaf 19:30 uur.

Vrijdag 24 augustus start om 19:00 de gezamenlijke afsluiting, waar alle kinderen laten zien wat ze geleerd, geknutseld en beleefd hebben. Aansluitend is er gelegenheid voor een kopje koffie/thee.
De morgendienst in de Wilhelminakerk op zondag 26 augustus staat in het teken van de tentweek. Aan het eind van de dienst is er gelegenheid voor koffie/thee en ontmoeting in de grote zaal.


Foto: Digitaal Dagblad