Cursus 'Verlies & en dan verder' voor ex-mantelzorgers

mainImage
Cursus 'Verlies & en dan verder' voor ex-mantelzorgers

Donderdagavond 17 mei start Karaat Mantelzorg met een 8 wekelijkse cursus Verlies & en dan verder voor ex-mantelzorgers.

Heeft u als mantelzorger diegene waaraan u zorg gaf verloren door overlijden en heeft u behoefte aan ondersteuning en gesprekken. Het kan erg helpend zijn als u met anderen die het zelfde hebben meegemaakt hierover in gesprek komt.
Dat verlies kan nog maar een paar maanden terug zijn geweest, maar kan ook al wat langer geleden zijn. In de cursus krijgt u zicht op uw eigen rouwproces en handreikingen hoe nu verder te gaan. In de groep komen onderwerpen aan bod zoals: rouwprocessen, valkuilen en overlevingsstrategieën, evenwicht hervinden, hulp vragen en sociaal netwerk.
Vanzelfsprekend is er ook ruimschoots gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, uw vragen te bespreken, elkaar beter te leren kennen en samen te zoeken naar oplossingen. Men verbindt zich aan alle bijeenkomsten. Aan het eind van de cursus heeft u nieuwe inzichten en vaardigheden ontdekt, voor het omgaan met het verlies in uw leven. De lessen worden verzorgd door Stéphanie Beijnes, coach Rouw & Verlies. Meer info op : www.verliesenverder.nl

Data: 17 mei, 24 mei, 31 mei, 7 juni, 14 juni, 21 juni, 28 juni, 5 juli.

Tijd cursus:
10.00 uur tot 12.00 uur

Locatie
Karaat Mantelzorg, Schoutstraat 5 te Ridderkerk

Aanmelden en kosten
Via [email protected], 0180-763717 of aan de receptie van Karaat Mantelzorg, Schoutstraat 5 te Ridderkerk.
Eigen bijdrage: € 25,00 voor 8 lessen, inclusief boek. Na aanmelding nemen wij contact met u op.
Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Mineke Boon Senior Mantelzorgconsulent via 0180-763717.

Overige informatie
Maximaal 10-12 deelnemers.


Foto: Digitaal Dagblad