Building Arts en Bibliotheek AanZet slaan handen ineen

mainImage
Building Arts en Bibliotheek AanZet slaan handen ineen

Vanaf 1 januari 2019 gaan Building Arts en de Bibliotheek AanZet nauwer samenwerken om cultuur nog toegankelijker te maken voor de inwoners van Ridderkerk. De organisaties deden al activiteiten samen, maar vanaf het nieuwe jaar gaat Building Arts regelmatig activiteiten programmeren in de Bibliotheek Ridderkerk. Ter gelegenheid van deze samenwerking, wordt er op 12 januari een feestelijk Open Huis georganiseerd.

Twee kunnen meer dan een!
“2018 is een fantastisch creatief jaar geweest!” zegt Marco van ’t Wout van Building Arts. “Een jaar waarin we mooie projecten hebben mogen ontwikkelen, waaronder Stadstour: Joris en de Draak. Maar ook het verzorgen van veel verschillende workshops met en voor onze samenwerkingspartners. Door de intensievere samenwerking met de Bibliotheek AanZet, straks ook ín de bibliotheek, hopen we een verlengstuk te kunnen zijn van elkaars kwaliteiten en nieuwe cultuurvormen te ontwikkelen voor een nog breder publiek.”

Radha Buldeo Rai van de Bibliotheek AanZet: “De Bibliotheek ziet erg uit naar de samenwerking. We willen in 2019 de programmering in de bibliotheek nóg interessanter maken voor een breder publiek. Ook voor mensen die nog niet regelmatig in de bibliotheek komen. En met de lessen en workshops van Buildings Arts in onze vestiging, kunnen we dat doen. De Bibliotheek richt zich dagelijks op de ontwikkeling van mensen van alle leeftijden. We werken daarvoor samen met veel verschillende partners. Daarbij gaat het niet alleen om vaardigheden op het gebied van taal, digitaal en informatie, maar zeker ook om kinderen die hun talent ontdekken en ontwikkelen. Met deze mooie samenwerking met Building Arts willen wij daar nog meer aan bijdragen.”


| Foto: Digitaal Dagblad