Boek je Club Med-vakantie bij Dolfijn

mainImage
Boek je Club Med-vakantie bij Dolfijn

Op welke vakantie leren kinderen zeilen, waterskiën en een salto maken uit de vliegende trapeze en is dit alles inclusief? Juist, bij Club Med, een feest voor ouders en kinderen. Club Med staat voor luxe all-inclusive vakanties met de mooiste resorts over de hele wereld. Bestemmingen met de beste faciliteiten voor kinderen, gastronomie en verschillende sport-mogelijkheden. Ook biedt Club Med faciliteiten zoals wellness, excursiemogelijkheden en kinderopvang vanaf 4 maanden.

Hoe inclusief is All-inclusive by Club Med?
Ontbijt, lunch en diner, maar ook alle snacks tussendoor zijn inbegrepen. Wijn, bier, frisdrank en eigenlijk alle dranken, dus ook cocktails zijn inbegrepen. Alleen voor champagne, VSOP en XO betaalt u extra.
Bij Club Med is het eten uitstekend, zijn de buffetten van zeer hoge kwaliteit en is er in onze specialiteitenrestaurants bediening aan tafel.
Daarnaast zijn er nog de vele sportactiviteiten en lessen die inbegrepen zijn, dit is verschillend per resort. Een skivakantie is bijvoorbeeld inclusief skipas en ski- of snowboardlessen.
Tijdens een zonvakantie zijn de lessen inbegrepen voor onder andere tennissen, boogschieten, slingeren in de trapeze, golfen, waterskiën of wakeboarden, zeilen en ga zo maar door…

Is Club Med duur?
Natuurlijk staat Club Med voor luxe vakanties en als men sec naar de prijzen kijkt, dan zijn die best pittig. Maar wat als wij de kosten van een normale vakantie (inclusief de lokale activiteiten + eten en drinken) op een rijtje zetten? Dan komen wij al snel tot de conclusie dat het echt wel mee valt. En vergelijk eens een skivakantie, dan kan Club Med zelfs goedkoper zijn.

Welke toeslagen kan men nog verwachten?
Opvang voor baby’s of peuters van 4 maanden tot en met 3 jaar zijn met toeslag. Ook betaalt de klant extra voor activiteiten als: duiken, paardrijden, skimateriaalhuur, excursies, spa behandelingen en uitgaven van persoonlijke aard.

Luxe by Club Med
De meeste van de resorts zijn gerenoveerd of volledig nieuw en in lijn met onze huidige up-market strategie. Club Med verwelkomt haar gasten in unieke resorts welke op de mooiste plekken ter wereld zijn gevestigd. Gerenommeerde ontwerpers laten de Club Med sfeer vakkundig en creatief tot uiting komen. Ook zijn er tegenwoordig Villa’s en Chalets, waarbij men kan genieten van de goede zorgen van een butler.

Wie met Club Med op vakantie is geweest, wil nooit meer anders. Het is een ware beleving! En uw kinderen laten u zien wat het echte Club Med principe is, alles mag en niks hoeft en daar gedragen zij zich graag naar. Dit is toch puur genieten voor u als ouder.

Natuurlijk kunt u uw volgende reis boeken bij TravelXL Dolfijn Reisburo op het Dillenburgplein in Ridderkerk.

Meer informatie is te verkrijgen via de website en uiteraard in het reisbureau zelf aan het Dillenburgplein 48 in Ridderkerk-Slikkerveer.

Dillenburgplein 48
2983 CC Ridderkerk
Tel: 0180-4 99 555

Maandag – Vrijdag 09.00 uur – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 uur – 16.00 uur


Foto: Digitaal Dagblad