Bijlow 4,5 jaar langer bij Feyenoord

mainImage
Bijlow 4,5 jaar langer bij Feyenoord

Justin Bijlow heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. De 20-jarige doelman, die de volledige jeugdopleiding op Varkenoord volgde, tekende woensdagmiddag voor ruim viereneenhalf jaar bij. Zijn oude contract liep nog twee jaar door. Aan het begin van dit seizoen kreeg hij van trainer Giovanni van Bronckhorst de voorkeur boven de van Club Brugge teruggekeerde 32-jarige Kenneth Vermeer.

Justin Bijlow, die de contractbegeleiding in handen gaf van J & G-management van zijn oudere broer Joël Bijlow, heeft gekozen voor een langere overeenkomst in zijn geboortestad Rotterdam. Hij wil zich de komende jaren vooral bewijzen bij Feyenoord en knipogen naar Oranje. Op dit moment is Bijlow de eerste keeper in Jong Oranje.

‘’Hij is nog jong genoeg om mogelijk ooit stappen naar het buitenland te maken’’, vindt zijn broer. ‘’Veel spelen kan hem alleen maar nog beter maken. Als hij nu bij een buitenlandse topclub op de bank terecht zou komen, zou hij daar alleen maar verpieteren. Dat willen we niet. Dit is de beste oplossing. Groeien in je eigen omgeving.’’

Komende zondag keept Bijlow zijn eerste klassieker Ajax- Feyenoord.


Foto: Digitaal Dagblad