Bibliotheek een week in teken van het luisterboek

mainImage
Bibliotheek een week in teken van het luisterboek

Van 21 tot en met 27 mei is het de Week van het Luisterboek. Wist je dat je in plaats van boeken lezen ook boeken kunt luisteren? Ontdek van 21 t/m 27 mei tijdens de Week van het Luisterboek de wereld van luisterboeken. Ervaar op dinsdag 22 mei hoe het is om gratis een uur te loungen en te luisteren.

Week van het Luisterboek
Snel en gemakkelijk een luisterboek lenen én overal afspelen? De Bibliotheek AanZet heeft een groot aanbod aan luisterboeken voor iedereen. Er is van alles beschikbaar: van romans, detectives en thrillers tot aan verplichte literatuur voor de lijst. Luister tijdens het wachten, sporten, reizen: alles kan. Ontdek de mogelijkheden tijdens de Week van het Luisterboek. De luisterboeken zijn niet alleen deze week beschikbaar, maar het hele jaar door te leen.

Loungen met een luisterboek
Een luisterboek uitproberen? Dat kan op dinsdag 22 mei van 14.00 tot 17.00 uur. Ervaar hoe makkelijk en ontspannen het is om niet zelf te lezen! Onder het genot van een drankje kan in het loungecafé een uur lang gratis luisterboeken worden uitgeprobeerd. Samenwerkingspartner Silentdisco heeft speciaal voor deze gelegenheid vijf professionele koptelefoons beschikbaar gesteld. Wees er op tijd bij, want het aantal plekken is beperkt! De toegang is gratis, aanmelden voor één van de drie tijdstippen (14.00, 15.00 en 16.00 uur) kan via de website.

AanZet voor iedereen
De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Praktische informatie
Wat: Bibliotheek Ridderkerk Centrum in teken van het luisterboek
Wanneer: Week van het Luisterboek
21 t/m 27 mei, 14.00 – 17.00 uur

Loungen met een luisterboek
dinsdag 22 mei, 14.00 – 17.00 uur
aanmelden via www.debibliotheekaanzet.nl


Foto: Digitaal Dagblad