Beweeg mee met Regina Magnus in de Reyerheem

mainImage
Beweeg mee met Regina Magnus in de Reyerheem

Van 11 januari tot en met 1 maart organiseert het Servicebureau Onderwijs&Cultuur acht maal Beweeg Mee! voor de bewoners van de Reyerheem en inwoners van Ridderkerk. Deze tweede editie Beweeg Mee! vindt plaats op vrijdagochtend van 10.00-11.00 uur in Ontmoetingsplein de Reyerheem. Een workshop waarbij dansdocent en choreograaf Regina Magnus met u op mooie muziek gaat bewegen.

Beweeg mee!
Het hele lichaam wordt op een makkelijke wijze in beweging gebracht. Hierdoor worden uw spieren versoepeld. Met elkaar samen zijn en humor spelen een belangrijke rol tijdens de les. De lessen zijn zowel staand als zittend op een stoel te volgen en wordt afgestemd op wat iedereen lichamelijk aankan.

Regina Magnus is een ervaren dansdocent en danstherapeut en geeft al jaren met veel plezier les aan jong en oud. Juist de combinatie dansdocent en danstherapeut maakt dat zij met een bijzondere blik naar de mogelijkheden binnen een groep kijkt.

Aanmelden
Beweeg Mee vindt plaats op vrijdag 11/18/25 januari, 1/8/15/22 februari en 1 maart 2019. U bent van harte welkom op deze Beweeg Mee! De kosten bedragen € 3,00 per persoon per Beweeg Mee! Aanmelden is nodig en kan via Karin de Rooij van de Reyerheem. Mail naar [email protected] of bel 06-13085233.


Foto: Digitaal Dagblad