Benefietdiner Ride4Kids in de Paradijshoeve

mainImage
Benefietdiner Ride4Kids in de Paradijshoeve

Op zaterdag 26 mei organiseren Harriëtte Mesland en Piet Plaisier van De Paradijshoeve in Ridderkerk een Benefietdiner ten bate van Stichting Ride4Kids. Zij doen dat in samenwerking met goede doelen fietser Peter van Dalen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor dit bijzondere diner. Voor 55,= p.p. krijgt u een 4-gangendiner met amuse. Reserveren is mogelijk via [email protected]

Peter zet zijn fietshobby al jaren in voor het goede doel. Dit jaar zal hij voor de 3e keer deelnemen aan de Pyreneeën Challenge van Stichting Ride4Kids. Van 12 t/m 14 september zamelt hij al fietsend geld in t.b.v. kinderen met een zeldzame energiestofwisselingsziekte. Iedere week worden er in Nederland 1 à 2 kinderen geboren met deze zeldzame ziekte. 70% van hen zal nooit volwassen worden, 50% overlijdt voor hun 10e verjaardag. Het geld dat met de Pyreneeen Challenge door Ride4Kids wordt opgehaald, wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar medicijnontwikkeling en aan behandelingen ter verbetering van de kwaliteit van leven van deze kinderen en hun families. In september zal Peter samen met zo'n 150 andere deelnemers beruchte bergtoppen gaan bedwingen zoals de Tourmalet, de Aubisque en de Hautecam.

Harriette Mesland en Piet Plaisier, eigenaren van Hofstede de Paradijshoeve in Ridderkerk, onthalen de gasten op zaterdagavond 26 mei op een 4 gangen diner met amuse. Alles bereid met producten uit de streek. Om de opbrengst van de avond zo hoog mogelijk te laten zijn, verlenen de mensen van de Paradijshoeve en de gelegenheids-crew belangeloos hun medewerking en leveren lokale ondernemers hun producten voor vriendenprijzen of minder. Voor snelle beslissers zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden is mogelijk via eerder genoemd mailadres.

Meer weten of Stichting Ride4Kids of doneren? Dat kan via www.ride4kids.nl


Foto: Digitaal Dagblad