Benefietavond voor KCR

mainImage
Benefietavond voor KCR

Op donderdag 12 april vindt een bijzondere avond plaats voor iedereen die korfbalclub KCR een warm hart toedraagt. De club zamelt geld in voor de inrichting van het nieuwe clubhuis dat op dit moment in het Reijerpark verrijst. De korfballers hebben een mooie avond georganiseerd met veel live-entertainment, heerlijk eten en een feestelijke ontmoeting met collega sponsors en betrokkenen.

Bezoekers kunnen na ontvangst met borrel genieten van een heerlijk diner verzorgd door Van der Valk in de sfeervolle theaterzaal van Het Plein, inclusief alle drankjes, Tijdens en na dit diner kan men genieten van optredens van de Rotterdamse cabaretformatie de Tunes, een van Rotterdams meest succesvolle cabarettrio’s. Bij elke gelegenheid en op elke locatie weten zij ‘in no time’ een intieme theatersfeer te creëren die uniek is om bij te wonen. Ook zanger Guus Bok zal de avond muzikaal opluisteren. Hij staat als artiest bekend om zijn showmanschap, muzikaliteit en enthousiasme. De Ridderkerkse zanger maakt aanstekelijke, maar ook ontroerende Nederlandstalige Pop/Rock muziek. Met zijn band was Guus Bok enkele jaren de vaste huisband bij Fox Sports. De avond wordt afgesloten met muziek van DJ Mike.

De hoop is om deze avond af te ronden met een mooie opbrengst namens de bezoekers. Geïnteresseerden zijn nog welkom om aan te sluiten. Voor de laatste tickets kan men terecht op www.kcrkorfbal.nl


Foto: Digitaal Dagblad